Hapjesarrangementen

U kunt uw theaterbeleving compleet maken door ook uw smaakpapillen te verwennen. Bij bijna alle voorstellingen is het mogelijk ‘De Zoete Lekkernij’ te bestellen voor bij de koffie of thee en/of ‘De Hartige Borrelplank’ voor bij de borrel.

Prijs
De prijs van ‘De Zoete Lekkernij’ (6 kleine lekkernijtjes) bedraagt voor 2 personen €4,95 en ‘De Hartige Borrelplank’ (schaal met vleeswaren en andere hartelijkheden) bedraagt voor 2 personen €6,95.

Bestellenhapjes arrangement website
Bestelt u kaarten voor een voorstelling via onze website dan krijgt u automatisch tot 1 week voor de voorstelling de vraag of u er een arrangement bij wilt bestellen. Heeft u reeds kaarten voor een voorstelling besteld en wilt u een arrangementen toevoegen, dan kan dit niet via de website maar dient u contact op te nemen met onze kaartverkoopbalie in de foyer.

Geen pauze toch lekkers
Heeft een voorstelling geen pauze dan serveren we ‘De Zoete Lekkernij’ voorafgaand aan de voorstelling.
Gelieve voorafgaand aan de voorstelling bij de horecamedewerkers kenbaar te maken dat u een arrangement heeft geboekt. Zij zetten dan alles voor u klaar en u kunt eventueel al uw bijpassende drankje bestellen zodat u niet hoeft aan te sluiten in de rij.