Senioren Vereniging Rijen

Omschrijving

De SVR is een zeer actieve club met een eigen sociëteit in de Boodschap: de Oase. Iedereen die ouder is dan 50 jaar kan lid worden van de SVR. Kom eens langs in onze sociëteit.

De Wegwijzer
De SVR is samen met VIP Voor Elkaar een pilot gestart, De Wegwijzer, die mensen helpt om zelfstandig te zijn en te blijven, en deel te nemen aan wat er in Rijen gebeurt. Door contact met anderen te maken, kunnen inwoners zichzelf en anderen verder helpen. Bij De Wegwijzer in de Oase kunt u elke vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur terecht met uw vragen op maatschappelijk gebied. U kunt daar dan gewoon binnen lopen, wat rondkijken, een kopje koffie drinken en een gesprek aanknopen.
Elke laatste vrijdag van de maand van 9.30-12.00 uur organiseert VIP Voor Elkaar ook het Repair Café in de Oase. Hier kunt u al uw kapotte spullen (laten) maken met deskundige hulp van vrijwilligers in een gezellige atmosfeer.

Ook kunt u dan bij De Wegwijzer tussen 10 en 12 uur terecht met uw vragen op maatschappelijk gebied. U kunt daar dan gewoon binnen lopen, wat rondkijken, een kopje koffie drinken en een gesprek aanknopen.

Prijzen en tijden

Tijd: dagelijks geopend van 9.00-17.00 uur

Contactgegevens

Heeft u interesse in deze activiteit? Neem dan contact op via:

Contactpersoon: secretaris mevr. L. Schuermans
Telefoonnummer: 0161-227197