Koninklijke Harmonie St. Cecilia

Omschrijving

Koninklijke Harmonie St. Cecilia

Wekelijks repetitie in de Schakel op de maandagavond (even weken) in de theaterzaal. De harmonie repeteert voor verschillende optredens. Van 20.00 tot 22.15 uur wordt er gerepeteerd aan verschillende werken, om zo bij concerten muzikaal goed voor de dag te komen. Op dit moment heeft de harmonie geen vaste dirigent. Het werkt op projectbasis samen met Harmonie Muziek en Vriendschap uit Riel. Kom ook eens langs om te luisteren tijdens deze avonden. Misschien is het wel een mooie uitdaging om aan te haken. Muzikanten zijn van harte welkom!

Cecilia Primo

Cecilia Primo is de afdeling Jeugd & Opleiding van Koninklijke Harmonie St. Cecilia. De Primo leden oefenen op maandagavond van 19:00 tot 19:45 uur. Onder professionele begeleiding van Rob Ysebaert in de kelder van de Schakel. Cecilia Primo verzorgt een aantal optredens per jaar, eventueel samen met het groot orkest. Naast muziek worden er ook een aantal activiteiten voor de gezelligheid georganiseerd. Speel jij een instrument of wil je dat graag gaan doen en lijkt het je leuk om in een groep muziek te maken? Kom dan gerust eens langs tijdens een repetitie.

Prijzen en tijden

Repetitie vindt plaats op:

  • maandagavond 20.00 tot 22.15 uur Harmonie St. Cecilia
  • maandag 19.00 tot 19.45 uur Cecilia Primo
Contactgegevens

Meer informatie over Harmonie St. Cecilia op te vragen via info@sint-cecilia.nl, te zien op www.sint-cecilia.nl of Facebook: www.facebook.com/sintceciliagilze.
Of bel gerust met het bestuur, Bas Vermeulen: 06-23256715

Verdere informatie over Cecilia Primo kan je opvragen via de mail cecilia-primo@sint-cecilia.nl of kijk op de website www.sint-cecilia.nl . Kijk anders even op de Facebook pagina www.facebook.com/ceciliaprimogilze.