Hapjesarrangementen

U kunt uw theaterbeleving compleet maken door ook uw smaakpapillen te verwennen. Bij bijna alle voorstellingen is het mogelijk hapjesarrangement te bestellen om zo in de pauze of voor of na de voorstelling bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

tapasplank, hapjesarrangementen, borrelplank

Tapasplank

bitterballen, hapjesarrangementen

Bitterballen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Bijvoorbeeld de tapasplank van € 9,95, een portie bourgondische of vegetarische bitterballen (10 stuks) van € 7,50 of een kaas en worst (20 stuks) plankje van € 6,25.

Bestellen
Bestelt u kaarten voor een voorstelling via onze website dan krijgt u automatisch tot 1 week voor de voorstelling de vraag of u er een arrangement bij wilt bestellen. Heeft u reeds kaarten voor een voorstelling besteld en wilt u een arrangementen toevoegen, dan kan dit niet via de website maar dient u contact op te nemen met onze kaartverkoopbalie in de foyer.

Gelieve voorafgaand aan de voorstelling bij de horecamedewerkers kenbaar te maken dat u een hapjesarrangement heeft geboekt. Zij zetten dan alles voor u klaar en u kunt eventueel al uw bijpassende drankje bestellen zodat u niet hoeft aan te sluiten in de rij.

Let op: niet elke voorstelling heeft een pauze, dat bepaalt de artiest. Als er geen pauze is, wordt uw hapjesarrangement na de voorstelling geserveerd.