Praktische informatie

Kaartverkoop:

Kaarten kunt u 24 uur per dag online bestellen (zie agenda theater, film en meer). Of u kunt ze kopen aan de balies in De Schakel en De Boodschap tijdens de kassa openingstijden. Deze zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
Let op: Koop uw tickets altijd rechtstreeks bij het theater. Doorverkoop via allerlei sites gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en over een geldig entreebewijs beschikt.

Gratis pauzedrankje en garderobe

Bij de meeste voorstellingen staat er voor u tijdens de pauze gratis koffie, thee en water klaar in de foyer. Wijn, fris, bier of andere drankjes kunt u tegen betaling halen aan de bar.

Ruilen/terugbrengen van kaarten

Het is in principe niet mogelijk om kaarten terug te brengen of ruilen.

Annulering

Indien een voorstelling komt te vervallen brengen wij u direct op de hoogte. Wij bieden u dan een nieuwe speeldatum aan van de betreffende voorstelling of u kunt kiezen voor een tegoedbon/ geld terug.

Voorstelling uitverkocht?

Voor uitverkochte voorstellingen kunt u ons vragen om u op een wachtlijst te plaatsen. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie voor een toegangskaart. Wij nemen contact met u op zodra er plaatsen beschikbaar komen en u bovenaan de lijst staat.

Theater- en tegoedbonnen

Bij De Boodschap en De Schakel worden alleen cadeaubonnen aangenomen die door onze eigen organisaties zijn uitgegeven. Momenteel kunt u deze tegoedbonnen alleen verzilveren aan onze theaterkassa (dus niet online). Tegoedbonnen als de Podium Cadeaukaart, irischeque, CKV-tegoeden etc. kunnen wij helaas niet aannemen.

Zoekt u een leuk cadeau dichtbij huis? Denk dan eens aan de theaterbon. De bon is beschikbaar vanaf €10,- (met ophogingen per 5 euro) en is vrij te besteden bij alle theatervoorstellingen in De Boodschap en De Schakel (Gilze).

Nieuwsbrief

CCGR verstuurt gedurende het theaterseizoen maandelijks een digitale nieuwsbrief. Hierin vindt u onder meer informatie over de komende voorstellingen en interessante acties. Ook geïnteresseerd? Meld u zich dan o.v.v. nieuwsbrief  hier aan.

Acties en kortingen

Het komt wel eens voor dat wij acties bedenken en aanbiedingen doen om de kaartverkoop te stimuleren. Kortingen op kaarten die hieruit voortkomen, zijn niet van toepassing op reeds gekochte of gereserveerde kaarten.

Extra voorzieningen

De Schakel en De Boodschap zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikken over een invalidentoilet en speciale parkeerplaatsen in de omgeving van het gebouw. Ook is er een lift aanwezig, zodat men op elke verdieping kan komen. Vanwege onze tribuneopstelling zijn er slechts op een bepaald aantal plaatsen mogelijkheden voor een rolstoel. Deze plaatsen blokkeren wij in de verkoop en kunt u daarom niet online bestellen. Als u kaarten wilt bestellen, informeer ons dan – liefst tijdig en telefonisch- zodat wij de plaatsen voor u kunnen reserveren. U kunt de kaarten dan aan de kassa of via internetbankieren afrekenen.

Te laat?

De theaterzaal gaat ongeveer 5 minuten voor aanvang open. De theatervoorstelling begint op tijd. Te laat komen is voor artiesten en andere bezoekers storend. Als u te laat bent, meldt u zich dan aan de bar. Onze medewerker zal bekijken of het mogelijk is u nog ongezien binnen te laten. Als dit niet het geval is kunt u na de pauze de zaal betreden.

Huisreglement

Stichting Culturele Centra Gilze en Rijen staat voor gezelligheid, leefbaarheid en veiligheid voor alle gasten. Om dat te waarborgen hanteren wij een huisreglement dat onvoorwaardelijk van toepassing is op al onze gasten.