beweegroute Rijen

Beweegroute Rijen weer een stap dichterbij

Vita en Cultureel Centrum De Boodschap willen een Beweegroute voor de inwoners van Rijen realiseren. Zij zijn hierover in gesprek met de gemeente. Deze Beweegroute stimuleert bewoners om op een gemakkelijke en veilige manier meer te bewegen. Op de route kan men om de 50 á 100 meter een oefening doen, gebruikmakend van bestaand straatmeubilair, bomen of een beweegtoestel. De route kan worden gezien als sportieve aanvulling op het ommetje in de wijk, voor iedereen te gebruiken. Samen met partijen zoals fysiotherapeuten, sportcoaches, verenigingen en betrokken bewoners wil de werkgroep in de nabije toekomst de Beweegroute verder gaan realiseren. Hoe de route er exact gaat uitzien is nog niet definitief. Geld speelt hierbij uiteraard ook een rol.

Voor een bijdrage in de kosten van dit mooie project is er gekozen voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hiervoor kunnen de leden van Rabobank Tilburg en omstreken van 2 tot en met 14 oktober hun stem uitbrengen. Ieder Rabobank lid heeft afgelopen maandag 2 oktober een stemkaart ontvangen in de brievenbus of per mail. Stemmen gaat via deze site: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/tilburg-en-omstreken/rabobank-clubkas-campagne/.

Dit geldt alleen voor Rabobank klanten die vóór 1 september lid van de bank waren.

Bij deze de oproep om allemaal voor dit mooie project te stemmen om zo een gezondere en actievere leefomgeving voor iedereen in Rijen te realiseren.