vacature, horeca manager

CC De Boodschap zoekt Horeca Manager

Cultureel Centrum de Boodschap vormt samen met Cultureel Centrum De Schakel in Gilze Stichting Culturele Centra Gilze en Rijen. Wij zoeken een horeca manager voor minimaal 32 uur.

Samen met je collegae werk je in het kloppend hart van de culturele en maatschappelijke  huiskamer van Rijen. Je zet jouw kwaliteiten in om gastvrijheid binnen Cultureel Centrum de Boodschap naar een hoger niveau te tillen en hebt een passie voor eten, drinken en gastbeleving. Je levert hiermee een concrete bijdrage aan het bezoek van onze gasten. Er wordt gegeten en gedronken, bijeengekomen, afgesproken, gewerkt, geluncht en geborreld. Door oud en jong, met of zonder kinderen, alleen of met anderen.

Naast alle verenigingen en stichtingen uit de gemeenschap met een cultureel en maatschappelijk doel, weet het bedrijfsleven en organisaties het cultureel centrum te vinden voor presentaties en andere bijeenkomsten.

Als horecamanager ben je verantwoordelijk voor horeca en verhuur van 23 ruimten en wordt verwacht dat je zelfstandig kunt functioneren en leiding kunt geven aan horecamedewerkers. Je zorgt ervoor dat de bezoekers gastvrij worden ontvangen en kunnen genieten van een hapje en drankje.

Voor meer informatie, ga naar Werken bij CCGR