Corona update: deuren weer open!

Gisterenavond zijn tijdens de persconferentie de nieuwe maatregelen aangekondigd. Na aanleiding van de persconferentie van gisteravond gaan wij vanaf 19 november de volgende richtlijnen hanteren. 

Reserveringen voor alle leeftijden zijn weer mogelijk (m.u.v. contactsporten en amateurkoren) tot een maximum van 30 personen per ruimte met in acht neming van de 1,5 meter maatregel. Voor als nog bent u alleen welkom om op reservering onze panden te betreden. Voor uw veiligheid en die van ons is het dragen van mondkapjes in de foyers en gangen vanaf 13 jaar en ouder verplicht.

Het TO GO concept wordt weer opgestart! Op beide locaties op reservering voor onze huurders non alcoholische dranken en lunch pakketjes te verkrijgen. Deze consumpties mogen buiten op de patio genuttigd worden. Natuurlijk bent u ook welkom om deze mee te nemen tijdens een rondje buiten wandelen. Mocht u gebruik willen maken van deze service dan voor non alcoholische consumpties dit minimaal 24 uur van tevoren doorgeven en voor verpakte lunchpakketten dit minimaal 48 uur van tevoren laten weten. In de ruimtes en in de foyer wordt niets geserveerd of genuttigd.

Heeft u binnenkort een reservering in CC de Boodschap of CC de Schakel, maar heeft u zorgen of vragen m.b.t. de richtlijnen? Dan bent u altijd welkom om te bellen naar: 0161-452009 (CC de Schakel) / 0161-224314 (CC de Boodschap).

Mocht u uw reservering weer willen opstarten, een ruimte willen reserveren, consumpties en/of lunch aan uw reservering willen toevoegen dan kunt u mailen naar reserveringen@ccgr.nl.