expositie

Expo Gilze presenteert: De Groep van Godelieve van Hamsvoort

Van vrijdag 15 september tot en met vrijdag 27 oktober 2017 is in Cultureel Centrum “De Schakel” in Gilze een expositie te zien van DE GROEP van Godelieve van den Hamsvoort.

Er zullen werken te zien zijn van: Anneke Baartmans, Fia Baremans, Hanne Benschop, Joost de Bont, Lydia van der Gun, An Henkelman, Alexandra Kok, Miny Smaling, Erika Phaff, Tonny Visser, Els Snieders en Godelieve van den Hamsvoort.

Op het atelier van beeldend kunstenaar Godelieve van den Hamsvoort aan de Twikkelstraat in Breda wordt in een ontspannen sfeer en met gedrevenheid gewerkt. Door verbeeldend te tekenen, schilderen en diverse technieken toe te passen, komt een persoonlijke stijl tot stand, men ontdekt welke techniek de voorkeur krijgt. Diverse thema’s komen aan de orde en persoonlijke ideeën worden uitgewisseld.

“In ieder mens zit zoveel”.

Naast ’t werken op het atelier worden thuis “opdrachten” uitgewerkt en daarna kritisch bekeken. Een zeer gevarieerde expositie is daarvan het resultaat.

Deze is te bezichtigen op de tweede verdieping van De Schakel van maandag t/m donderdag van 07.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 07.00 tot 19.30 uur. Voor de overige openingstijden in het weekend, kunt u contact opnemen met De Schakel; 0161-452009.

De opening wordt verricht op vrijdag 15 september 2017 om 15.00 uur door drs. Tom Molenaars, Kunsthistoricus en zal muzikaal worden omlijst met live pianomuziek door Danny Pals.

U bent van harte welkom!

Expogroep De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze.

Tel. 0161-452009