foto expositie, Ferry Hage, ccgr, De Schakel

Foto expositie Ferry Hage

Vanaf 10 februari is een aantal van mijn foto’s te zien in CC De Schakel! Mijn naam is Ferry Hage; 40 jaar geboren in Roermond, maar al zeker 37 jaar woonachtig in Rijen. Vanaf mijn twaalfde al bezig met fotografie en, na een pauze, weer flink inspiratie gekregen om zeer divers werk te maken dat binnenkort te zien zal zijn in Gilze.

Rond mijn 12e kreeg ik de analoge camera van mijn opa en ging ik fanatiek aan de slag. Ook heb ik een tijdje bij de Foto Amateurs Rijen gezeten. Door mijn studie is dat allemaal op een laag pitje komen te staan. Fotografie als hobby is bij mij weer gaan ‘leven’ nadat ik een digitale camera had gekocht vlak voor de geboorte van onze eerste dochter. Na letterlijk duizenden foto’s genomen te hebben van onze dochters was ik op zoek naar andere onderwerpen.

Hier en daar zocht ik nieuwe thema’s en af en toe combineerde ik dit werk al met Photoshop.

Het verloop hierin is mooi te zien op mijn fotoblog www.ferryfoto.nl

Het fotograferen en het werk in Photoshop werd uitgebreider nadat ik een workshop had gevolgd bij De FotoUnie. Na deze eerste volgden er nog een aantal workshops; van foto’s met stroop, meel, water en vuur tot artistiek naakt en portretfotografie.  In deze workshops vond ik veel inspiratie en kon ik meer diverse foto’s maken.

Sommige onderwerpen en technieken spreken mij het meest aan, zoals zwart wit fotografie, Lightpainting en abstract werk, vaak in combinatie met Photoshop.

Erg leuk dat ik de resultaten kan laten zien op deze expositie! Ik nodig iedereen van harte uit om mijn foto’s te komen bekijken van 10 februari tot 10 april 2020 in CC De Schakel in Gilze.