Kickstart Cultuurfonds steunt CCGR

Culturele Centra Gilze en Rijen hebben een mooie subsidie ontvangen van het Kickstart Cultuurfonds. Een financiële ondersteuning om aanpassingen aan de 1,5 meter samenleving door te kunnen voeren.

Ook in de 1,5 meter samenleving vinden wij het belangrijk te blijven fungeren als ontmoetingsplek van onze gemeente, dat voorstellingen weer op de planken kunnen en het publiek weer in aanraking komt met sociale en culturele activiteiten. De coronamaatregelen zorgen ervoor dat CC De Schakel en CC De Boodschap anders ingedeeld moeten worden. Het Kickstart Cultuurfonds is een tijdelijk fonds en heeft ruim 16 miljoen euro beschikbaar gesteld om theater- en concertzalen, producenten van professionele podiumkunsten en musea hierbij te ondersteunen.

‘’Wij zijn blij te kunnen melden dat de Culturele Centra Gilze en Rijen een mooie subsidie van het Kickstart Cultuurfonds heeft mogen ontvangen. Met deze financiële steun draagt het fonds bij aan de realisatie van de 1,5 meter samenleving, zodat we veilig onze gasten kunnen verwelkomen binnen onze Culturele Centra’’, zegt Ingrid Langen, directeur-bestuurder van de Culturele Centra Gilze en Rijen.