Maatregelen tegen het coronavirus

Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president zijn de nieuwe maatregelen afgekondigd. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken.

In tijden van het coronavirus vinden wij als ontmoetingsplaats de maatregelen zeer belangrijk. Culturele Centra de Boodschap en de Schakel nemen de richtlijnen van het RIVM serieus. In de Culturele Centra worden de maatregelen van de Rijksoverheid opgevolgd.

De versterkte maatregelen hebben natuurlijk invloed op onze activiteiten. Wij doen onze uiterste best om de activiteiten met de nieuwe versterkte coronamaatregelen verantwoord door te laten gaan! Helaas zullen er ook evenementen afgelast of uitgesteld moeten worden, hier wordt u tijdig van op de hoogte gebracht.

Heeft u binnenkort een activiteit in CC de Boodschap of CC de Schakel, maar heeft u zorgen of vragen over de huisregels m.b.t. de coronamaatregelen? Dan bent u altijd welkom om te bellen naar: 0161-452009 (de Schakel) / 0161-224314 (de Boodschap).