Arrangementen

De Boodschap en De Schakel zijn hartstikke leuke plekken om samen te genieten. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Voor een overzicht van alle ruimtes voor uw feest of receptie kunt u kijken bij ‘Alle mogelijke zalen voor verhuur‘.  Neemt u contact op met onze teamleiders horeca voor een arrangement op maat.

Arrangementen die wij standaard aanbieden:

Kinderfeestje bij de film

Een kinderfeestje thuis vieren vergt vaak best wat organisatie en na afloop is het een chaos. Vier het verjaardagspartijtje bij De Boodschap of De Schakel en u bent van alle zorgen verlost!
Wij bieden een kinderfeestarrangement bij ons Kinderfilmhuis.

De jarige en zijn/haar vriendjes worden feestelijk ontvangen door onze medewerkers. Daarna kunnen ze aan tafel cadeautjes uitpakken en krijgen ze ranja met iets lekkers. Samen kijken ze de film en na afloop eten ze pannenkoeken of frietjes.

Meer weten?
Kijk voor data van het Kinderfilmhuis op onze pagina ‘Agenda theater, film en meer
Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar horeca@ccdeschakel.nl (Gilze) of reserveringen@ccgr.nl (Rijen) of bellen naar 0161-452009 (Gilze) of 0161-224314 (Rijen).

Er zijn nog meer mogelijkheden voor kinderfeestjes, bijvoorbeeld een combinatie met een dansworkshop of een kindertheatervoorstelling. Onze teamleiders horeca denken graag met u mee!