Praktische informatie De Boodschap

Praktische informatie

U vindt ons pand aan de Nassaulaan 62-64 in Rijen, slechts 1 km verwijderd van de Tilburgseweg/Rijksweg. Met de auto ongeveer 15 minuten van Breda en 20 minuten van Tilburg. Station Gilze en Rijen ligt op 20 minuten lopen en bussen vanaf het station stoppen vrijwel voor de deur van De Boodschap.

Extra voorzieningen

De Boodschap is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een invalidentoilet en speciale parkeerplaatsen in de omgeving van het gebouw. Ook is er een lift aanwezig, zodat u op elke verdieping kan komen.

Openingstijden

maandag t/m donderdag van 09.00 tot 24.00 uur
vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur
Overige tijden op afspraak

Parkeren

Parkeren is gratis en kan aan de voorzijde (hoofdentree) van het gebouw, hier is meestal voldoende plaats.

Als deze parkeerplaats vol is, kunt u ook terecht aan de achterkant. U kunt dan langs het gebouw naar de hoofdentree aan de voorzijde lopen. Gelieve niet te parkeren in de straten naast ons gebouw, vanwege overlast voor de bewoners.

(Bibliotheek Theek 5 bevindt zich aan de achterzijde van ons gebouw. Tijdens openingstijden van Theek 5 kunt u ons pand dus ook via de achterzijde betreden. Zie www.theek5.nl voor openingstijden Theek 5)

Route

CC de Boodschap is onderdeel van Stichting CCGR en tevens het correspondentieadres voor algemene zaken van deze stichting.

Bezoek- en postadres De Boodschap en Stg. CCGR:

Mailadressen kantoor:

Media: