Stagairs/stagiaires

Naast ons team van medewerkers werken wij ook veel met stagiair(e)s samen. In onze organisatie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen op een gebied dat bij jou past. Wil jij bij ons stage lopen?

Bekijk dan onze stagevacatures, of mail ons jouw suggesties via marketing@ccgr.nl met je CV en motivatie.

Nieuwsgierig hoe (leuk) stage lopen bij ons is? Lees hieronder de ervaringen van stagiaires die je voor gingen!

Ellis (18)

Ellis (18)

Stagiaire evenementenmedewerker leerjaar 2, 2015

Van september tot december (zo’n 16 weken) heb ik stage gelopen bij CC De Boodschap. Dit is mij erg goed bevallen! Wat ik heb mogen doen is vooral pr materiaal maken/bijhouden en mee mogen, dagelijkse werkzaamheden, zoals de kaartverkoop, bijspringen bij de bar, telefoon opnemen als het nodig is, helpen bij het Open Monumentendag en een brainstormsessie mogen organiseren voor het nieuwe concept SHARE. Er zijn altijd dingen waarbij je kunt meehelpen, dus stil zitten is bijna geen optie. Wat ik ook fijn vond, is dat ik met eigen ideeën kon komen. Ik heb een fijne en leerzame tijd gehad samen met de gezellige medewerkers van CC De Boodschap.

Sandra (18)

Sandra (18)

Stagiaire marketing/communicatie, leerjaar 2, 2018

Van december tot april heb ik bij CC De Boodschap stage mogen lopen. ik heb er ontzettend veel geleerd, van het maken van maandkalenders en posters tot het schrijven van pers- en Facebookberichten, en natuurlijk nog veel meer! Naast het feit dat ik erg veel heb geleerd, heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. De opdrachten waren heel leuk en het personeel heel vriendelijk! Ik kijk terug op een leerzame en super leuke stageperiode!

Tom (20)

Tom (20)

Stagiaire Evenementenmedewerker, leerjaar 3 (2015)

Zo’n 16 weken heb ik stage gelopen bij CC de Boodschap, waarvan ik 2 weken vakantie heb kunnen nemen. Bij de Boodschap heb ik vele leuke werkzaamheden moeten verrichten als PR-materiaal maken, filmbeelden bewerken en als grote project ben ik bezig geweest met het ProefTheater. Dit is de introductie avond van het nieuwe theaterseizoen. Hierin heb ik, als evenementen stagiair, de leiding op me genomen samen met Nicole Severens, coordinator van het theaterprogramma. Dit was een hele verantwoordelijkheid maar ook een leuk en spannend avontuur. Je eigen ideeën in een avond kunnen stoppen en uiteindelijk 300 gasten het uitstekend naar hun zin zien hebben, daar doe je het uiteindelijk voor. Leuke collega’s, uitdagende opdrachten, zelfstandig en flexibel kunnen werken & een hoop bijleren. Een stage bij CC de Boodschap is voor mij een schot in de roos gebleken.

Emma (17)

Emma (17)

Stagiaire Marketingmedewerker, leerjaar 2 (2017)

Ik heb het afgelopen jaar 4 maanden stage gelopen bij CCGR. Niet alleen bij De Boodschap, waar ik 4 dagen in de week was, maar ook 1 dag per week bij De Schakel. Het werk wat ik deed was heel afwisselend, wat het voor mij extra leuk maakte. Ik maakte bijvoorbeeld posters, schreef Facebook-berichten en als hoogtepunt organiseerde ik een Ladies Night waarbij ik een hele grote taak had. Af en toe mocht ik meehelpen in de keuken of achter de bar met een evenement. Er is altijd wel iets te doen, dus stil zitten is geen optie! Ik heb erg veel geleerd op verschillende gebieden. Ik ben blij dat ik hier stage heb mogen lopen en kijk terug op een gezellige en leerzame tijd!

Colette (17)

Colette (17)

Stagiaire Marketing medewerker, leerjaar 2 (2015)

Afgelopen jaar heb ik 16 weken stage gelopen bij De Boodschap, dit is mij erg goed bevallen! Je hebt hier veel te doen, zoals pr-materiaal maken, persberichten maken, website bijhouden, evenement (opa & oma middag) organiseren en zo nog veel meer. Geen reden dus om je te vervelen. De theorielessen die ik op school heb gevolgd, heb ik hier veel in praktijk mogen uitvoeren erg leerzaam dus. Je leert hier goed zelfstandig werken en om contact op te nemen met onbekenden. De medewerkers van De Boodschap zijn spontaan en gezellig. Al met al was het een leuke en leerzame stage.

Jill (17)

Jill (17)

Stagiaire Marketing & communicatie, leerjaar 1 (2014)

Afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij CC De Boodschap. Voor mij was dit een super leuke ervaring. Ik heb erg veel mogen doen tijdens mijn stage en veel geleerd. Het was erg leerzaam dat ik zoveel verschillende dingen mocht doen: van folders maken tot persberichten en briefings schrijven. Ook heb ik mogen helpen bij twee verschillende evenementen. Het voorbereidingswerk was erg leerzaam en het meehelpen op het evenement was natuurlijk super leuk. Alle medewerkers van CC De Boodschap zijn super aardig, heb er een leuke tijd gehad!

Jaimy (18)

Jaimy (18)

Stagiaire Marketing & communicatie, leerjaar 1 (2013)

Vorig jaar heb ik met veel plezier 2,5 maand stage gelopen bij CC de Boodschap. Stage lopen bij De Boodschap is erg leuk, omdat het afwisselend werk is en je wordt veel betrokken in het bedrijf. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd, zoals: het ontwerpen van posters, hand-outs, displays en kaarten voor voorstellingen verkopen. Door mijn stage bij De Boodschap weet ik waar mijn interesses liggen. Ik kijk terug op een hele mooie, en leerzame tijd!

Maud (17)

Maud (17)

Stagiaire evenementenmedewerker, leerjaar 2 (2016)

Ik heb vanaf de zomervakantie tot de kerstvakantie ( 4 maanden) stage mogen lopen bij CC De Boodschap. Dit is me erg bevallen en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Op school had ik erg moeite om goed met bepaalde programma’s om te kunnen gaan maar door het maken van flyers, posters, hand- outs en kaartjes voor voorstellingen kan ik nu veel beter met deze programma’s over weg. Buiten dat ik veel geleerd heb bij CCGR was het ook een hele leuke groep om in te mogen werken. Als ik terug kijk naar deze stage, kijk ik terug op een leuke tijd waar ik heel veel verschillende dingen heb mogen leren!