Zaalhuur Breda

De multifunctionele centra De Schakel (Gilze) en De Boodschap (Rijen) zijn uitstekend geschikt voor zaalhuur. Ze liggen beiden centraal tussen Breda en Tilburg en zijn met de auto goed bereikbaar. U kunt bovendien gratis parkeren voor de deur. Rijen beschikt over een station met busverbinding dichtbij De Boodschap.

In onze gebouwen vindt u gratis WIFI en bent u van alle gemakken voorzien. Vergaderruimtes beschikken over moderne communicatiemiddelen en onze evenementenzalen hebben verschillende mogelijkheden voor verlichting en geluid. Er zijn bovendien diverse cateringarrangementen mogelijk.

Bij CCGR ontvangen wij u gastvrij en denken wij met u mee over de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat uw feest, evenement of vergadering volledig naar wens wordt gefaciliteerd.

De Boodschap is gevestigd in een modern gerenoveerde, voormalige kerk en De Schakel in een onder architectuur verbouwd pand. Hier vinden bezoekers van diverse doelgroepen dagelijks hun weg naar verschillende cursussen en activiteiten, het filmhuis of het theater.
De foyers zijn het hart van de culturele centra en de huiskamers van Gilze en Rijen, waar jong en oud elkaar ontmoeten.
We beschikken over 23 verhuurbare zalen van verschillende grootte en met diverse faciliteiten in De Boodschap en 16 in De Schakel. De zaalcapaciteit varieert van 4 tot 400 personen, zodat u zowel voor recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, symposia en jubilea bij ons terecht kunt.

De accommodaties zijn geliefd vanwege hun flexibiliteit, voorzieningen, sfeer en ruimte. Waar u ook een ruimte voor nodig heeft, het is bij ons vast en zeker te vinden!

Voor verenigingen en sociaal-maatschappelijke instellingen in en rond Gilze-Rijen hanteren wij een speciaal tarief.

Bekijk hier ons zaalaanbod voor beide locaties!