Zaalverhuur Tilburg

Zoekt u een locatie voor zaalhuur? De multifunctionele centra De Schakel (Gilze) en De Boodschap (Rijen) liggen beiden centraal tussen Breda en Tilburg. Ze zijn met de auto goed bereikbaar en u kunt bovendien gratis parkeren voor de deur. Rijen beschikt bovendien over een station met busverbinding dichtbij locatie De Boodschap.

In onze sfeervolle gebouwen vindt u gratis WIFI en bent u van alle gemakken voorzien. Vergaderruimtes beschikken over moderne communicatiemiddelen, onze evenementenzalen hebben verschillende mogelijkheden voor verlichting en geluid en er zijn diverse cateringarrangementen.

Bij CCGR ontvangen wij u gastvrij, denken wij met u mee over alle mogelijkheden en zorgen wij ervoor dat uw feest, evenement of vergadering naar wens wordt gefaciliteerd. Onze horecamedewerkers ondersteunen alle activiteiten in De Schakel en De Boodschap professioneel, zodat het u aan niets zal ontbreken. Wij dragen bij aan het succes van uw evenement of vergadering.

In de modern gerenoveerde voormalige kerk waar cultureel centrum De Boodschap in is gevestigd en het in 2008 onder architectuur verbouwde pand van De Schakel, vinden bezoekers van diverse doelgroepen dagelijks hun weg naar verschillende cursussen en activiteiten, het filmhuis of het theater. De foyers zijn het hart van de culturele centra en de huiskamers van Gilze en Rijen, waar jong en oud elkaar ontmoeten.

We beschikken over 23 verhuurbare zalen van verschillende grootte en met diverse faciliteiten in De Boodschap en 16 in De Schakel. De zaalcapaciteit varieert van 4 tot 400 personen, zodat u zowel voor recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, symposia en jubilea bij ons terecht kunt.
Deze multifunctionele accommodaties zijn geliefd vanwege hun flexibiliteit, voorzieningen, sfeer en ruimte.

Waar u ook een ruimte voor nodig heeft, het is bij ons vast en zeker te vinden!

Voor verenigingen en sociaal-maatschappelijke instellingen in en rond Gilze-Rijen hanteren wij een speciaal tarief.

Bekijk hier ons zaalaanbod voor beide locaties!