Zaalverhuur

De multifunctionele centra De Schakel (Gilze) en De Boodschap (Rijen) liggen allebei centraal tussen Breda en Tilburg. Ze zijn met de auto goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. Rijen beschikt bovendien over een station met busverbinding dichtbij locatie De Boodschap. Kijk in onze folder voor een impressie van alle mogelijkheden van zalen voor verhuur.

In onze gebouwen vindt u gratis WIFI en bent u van alle gemakken voorzien. Vergaderruimtes beschikken over moderne communicatiemiddelen, onze evenementenzalen hebben verschillende mogelijkheden voor verlichting en geluid. Bovendien zijn er diverse cateringarrangementen mogelijk.

Bij CCGR ontvangen wij u gastvrij en denken wij met u mee over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw feest, evenement of vergadering naar wens wordt ingevuld. Onze horecamedewerkers ondersteunen alle activiteiten op professionele wijze, zodat het u aan niets ontbreekt.

De Boodschap is gevestigd in een modern gerenoveerde, voormalige kerk en De Schakel in een onder architectuur verbouwd pand. Hier vinden bezoekers van diverse doelgroepen dagelijks hun weg naar verschillende cursussen en activiteiten, het filmhuis of het theater.
De foyers zijn het hart van de culturele centra en de huiskamers van Gilze en Rijen, waar jong en oud elkaar ontmoeten.
We beschikken over 23 zalen van verschillende grootte en met diverse faciliteiten in De Boodschap en 16 in De Schakel. De zaalcapaciteit varieert van 4 tot 400 personen. U kunt dus voor al uw recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, symposia en jubilea bij ons terecht.

Onze accommodaties zijn geliefd vanwege hun flexibiliteit, voorzieningen, sfeer en ruimte. Waar u ook een ruimte voor nodig heeft, het is bij ons vast en zeker te vinden!

Voor verenigingen en sociaal-maatschappelijke instellingen in en rond Gilze-Rijen hanteren wij een speciaal tarief.

Bekijk hieronder alle zalen voor verhuur voor beide locaties!

Kies hier uw filteropties

Uw geselecteerde zalen: