Een ruimte huren?

Bij CCGR is iedereen van harte welkom. Met 35 multifunctionele zalen en een totale capaciteit van twee keer 500 personen is het mogelijk om een grote diversiteit aan evenementen te huisvesten. Heb je binnenkort een congres, presentatie, vergadering, condoleance, beurs, netwerkbijeenkomst, feest of evenement waarvoor je op zoek bent naar een locatie? Lees hier meer over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op met onze enthousiaste en ervaren medewerkers die je graag adviseren.

 

Multifunctionele centra
De multifunctionele centra De Schakel (Gilze) en De Boodschap (Rijen) liggen allebei centraal tussen Breda en Tilburg. Ze zijn met de auto goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. Rijen beschikt bovendien over een station met busverbinding dichtbij locatie De Boodschap. Kijk in onze folder voor een impressie van alle mogelijkheden van zalen voor verhuur.

 

Zalen capaciteit
In tijden van het coronavirus is het niet gemakkelijk een geschikte locatie te vinden. Met ons diverse aanbod aan ruimtes en flexibele opstellingen kunnen wij u een veilige locatie bieden voor een bijeenkomst op 1,5 meter afstand! In onze centra rekenen wij 1 gast op 5m2. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte ruimte en daarbij passende faciliteiten. We beschikken over een groot scala aan verschillende grootte ruimtes en met diverse faciliteiten in De Boodschap en De Schakel. De zaalcapaciteit varieert van 2 tot 400 personen. In tijden van het coronavirus heeft De Boodschap 21 zalen beschikbaar variërend van 2 tot 30 gasten. In De Schakel zijn er op dit moment 14 zalen beschikbaar variërend van 2 tot 30 gasten.

 

Ruimte reserveren
Een ruimte reserveren bij CC De Boodschap in Rijen of bij CC De Schakel in Gilze? Wilt u graag eerst persoonlijk advies over welke locatie en ruimte voor u geschikt is en/of meer informatie over de beschikbaarheid? Wij denken graag met u mee! Neem dan contact met ons op via 0161 – 22 43 14 of reserveringen@ccgr.nl.

Wilt u meer weten over de huurvoorwaarden? Klik hier.

 

Voor verenigingen en sociaal-maatschappelijke instellingen in en rond Gilze-Rijen hanteren wij een speciaal tarief.