Evenementen en congressen

In onze ruime, sfeervolle theaterzalen kunt u terecht voor evenementen en congressen of beurzen. U kunt deze zalen zowel met als zonder luxe theatertribune huren voor groepen tot ca. 400 personen. In combinatie met de professionele licht- en geluidtechniek  bent u van alle gemakken voorzien en kunt u rustig genieten van uw evenement of congres. U kunt, indien gewenst de gezellige foyer apart bij boeken.

Bijzondere ruimtes
We hebben een aantal bijzondere ruimtes voor u beschikbaar. Bij De Boodschap vindt u een mooie, afgeschermde binnenplaats (met klein podium!): de patio. Met zonnig weer is het hier goed toeven. De Schakel heeft een kelder met bar en volledige lichtinstallatie die zeer geschikt is voor een intiem bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Jaarlijks competitie-evenement of sportief bedrijfsuitje? Dan huurt u bij De Schakel de gymzaal. Bij De Boodschap is er nog een bijzondere ruimte te huur, waar vroeger de oude bibliotheek zich bevond. Deze ruimte is erg groot en kunt u goed gebruiken voor een expositie/bedrijfsuitje/vergadering etc.

Catering arrangementen
Onze teamleiders horeca denken graag met u mee over een bijpassend catering arrangement. Lekkere hapjes, een walking diner, een buffet, een koffie/thee-arrangement, een borrel, een budget of exclusieve lunch. Alles is mogelijk en voor ieder budget kunnen wij een passend arrangement vinden.

Ga naar ‘Overzicht alle zakelijk & verhuur’ om ons zaalaanbod te bekijken en filter op ‘Evenementen en congressen’.