Oneindige mogelijkheden voor uw activiteit

Een bruiloft, babyshower, jubileum of verjaardag zorgt vaak voor een hartelijk weerzien van bekenden en geliefden. Een heuglijke middag, avond, dag of mogelijk meerdaags evenement. Van intiem tot groots, bij CCGR vindt u alles voor een onvergetelijke dag. Ervaar de inspirerende ruimtes en de oneindige mogelijkheden. Zowel De Boodschap als De Schakel hebben voor ieder moment een passende ruimte. Of het nu een privé diner is of zelf koken een in groep, sfeervolle high tea, kleinschalige receptie of gedenkwaardige huwelijksceremonie. Daarnaast biedt CCGR volop mogelijkheden voor een bruisend feest tot wel 500 personen. Is het prachtig weer, dan kunt u bij De Boodschap genieten van een onze prachtige Patio. Wij doen er graag alles aan om een dag samen te stellen die voldoet aan alle wensen. Onze afdeling reserveringen staan daarom graag klaar om u te adviseren.

 

Faciliteiten
Bij CCGR beschikken wij over professionele mogelijkheden om van iedere bijeenkomst een succes te maken. Of het nu gaat om de creatie, organisatie of productie van jullie activiteit, CCGR heeft alles in huis. Als theater zijn wij gewend om te spelen met licht en geluid en wij waar nodig werken samen met de beste leveranciers. Alles wordt van A tot Z perfect geregeld!

 

Culinair & Catering
Onze teamleiders horeca denken graag met u mee over een bijpassend catering arrangement. Lekkere hapjes, een ‘walking dinner’, een buffet, een koffie/thee-arrangement, een borrel, een standaard of exclusieve lunch. Alles is mogelijk en voor ieder budget kunnen wij een passend arrangement vinden. Voor verenigingen en sociaal-maatschappelijke instellingen in en rond Gilze-Rijen hanteren wij een speciaal tarief