SHARE: flexwerk – en netwerkplek

Zoek je een plek waar je flexibel kan werken en waar je anderen kan ontmoeten? Of wil je laagdrempelig een ruimte huren om rustig te kunnen werken of vergaderen?

Kom dan naar SHARE!

SHARE is een flexwerk- en netwerkplek in De Boodschap in Rijen. In onze gezellige foyer hebben we een rustige hoek gecreëerd waar je kan overleggen of je mails kan beantwoorden. SHARE is er voor zelfstandige ondernemers of werknemers die op zoek zijn naar een laagdrempelige, kleinschalige plek om flexibel te werken.

In het pand van De Boodschap komen bezoekers voor culturele activiteiten, het theater en het filmhuis: het is een gezellige plek met een persoonlijke benadering. Ideaal om af te spreken met je klanten, collega’s of cliënten of om mensen te ontmoeten.

Onze gastvrije horecamedewerkers staan voor je klaar om je een heerlijke bak koffie, een gezonde smoothie of een lekkere lunch te serveren. In de zomer hebben we een mooi terras op de patio waar je kan genieten van de zon.

Werkruimtes per uur

Rustig op jezelf werken, een coachingsgesprek houden of besloten vergaderen kan in onze flexibele werkruimtes: AQUA en CITY, elk met hun eigen sfeervolle uitstraling.

Je betaalt alleen wat je per uur gebruikt, dus geen onnodige verspilling van je geld als je niet iedere dag een ruimte nodig hebt.

Voor ‘grootgebruikers’ hebben we een strippenkaart met korting. Vraag naar de voorwaarden via info@share-rijen.nl.

Samengevat biedt SHARE:

  • Een open space om gratis te flexwerken
  • Sfeervolle werkruimtes om flexibel te huren
  • Een gastvrije, laagdrempelige omgeving
  • Gratis parkeergelegenheid en gratis wifi
  • Goede koffie, lunchmogelijkheden en printfaciliteiten*
  • Netwerkbijeenkomsten (zie agenda CCGR)

* printen tijdens openingstijden receptie

vergaderen

Op de hoogte blijven van SHARE?

Ben je geïnteresseerd in flex- en of netwerken in Rijen? Wil je graag meer weten over onze SHARE events? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief via info@share-rijen.nl.

Bekijk hier onze laatste editie:
Nieuwsbrief SHARE-Editie 3-03112016

Contact

CCGR komt graag met je in contact. Wij stemmen onze ideëen over SHARE graag af, zodat we zeker weten dat we je behoeftes juist vervullen. Belangstelling? Bel ons op via 0161-224314 of stuur een mail naar info@share-rijen.nl.