Vergaderen

ruimte_deschakel_deboodschap_filmhuis_theater_verhuurU vindt bij De Schakel en De Boodschap meerdere ruimtes voor groepen van 6-40 personen. De Boodschap heeft ook kleine ruimtes voor 1-op-1 gesprekken (zie Flexwerken). De vergaderruimtes beschikken over gratis internet/WIFI en kunnen uitgerust worden met diverse moderne audiovisuele hulpmiddelen: van flip-over tot beamer. De meeste van onze vergaderruimtes beschikken over klimaatbeheersing (airconditioning). Als dit een specifieke wens is, geeft u dit dan aan bij uw reservering.

Bijzondere ruimtes

Wilt u net even iets anders? De creatieve zintuigen prikkelen van uw gezelschap? Naast onze gebruikelijke vergaderruimtes hebben wij ook andere bijzondere ruimtes die ingericht kunnen worden als vergaderruimte, bijvoorbeeld de danszaal. Net even iets anders en ruimte genoeg voor een fysieke energizer, om daarna weer effectief te vergaderen.

Catering arrangementen

Onze teamleiders horeca denken graag met u mee over een bijpassend catering arrangement. Wij hebben verschillende arrangementen voor u. Zo kunt u een koffie/thee-arrangement of een lunch arrangement bijboeken, rekening houdend met verschillende budgeten.

Jaarvergadering met een grote groep leden of werknemers?

Ook voor jaarvergaderingen hebben wij genoeg faciliteiten voor uw bedrijf. In onze Theaterzalen kunt u met groot gezelschap terecht. U heeft dan bovendien een podium en theatertechniek om uw jaarvergadering tot iets bijzonder te maken. Ruimte 6 bij De Boodschap is ook een geschikte ruimte voor grote groepen werknemers. Zie overzicht zalen/ruimtes om ons zaalaanbod te bekijken.

Voor verenigingen en sociaal-maatschappelijke instellingen in en rond Gilze-Rijen hanteren wij een speciaal tarief.